Symbolenreis

Verken de Kracht van Symbolen tijdens ons OntwikkelOntbijt voor Ondernemers!

Ben jij een gedreven ondernemer die openstaat voor nieuwe ervaringen? Zoek je naar manieren om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien? Dan nodigen Saskia in ’t Veld en ik jou van harte uit voor ons boeiende OntwikkelOntbijt op donderdagochtend 12 oktober!

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit OntwikkelOntbijt willen Saskia en ik jou de gelegenheid bieden om jouw lichaam en ziel te voeden en om verbinding te maken met gelijkgestemde ondernemers. Saskia zal een heerlijk biologisch ontbijt verzorgen, en na de maaltijd nemen we je mee op een Symbolenreis, begeleid door mij.

In een ontspannen en gastvrije sfeer zullen we samen virtueel op reis gaan. Gedurende deze reis zal jouw onbewuste een symbolische boodschap onthullen die inzicht en een oplossing biedt voor het specifieke probleem waarmee jij als ondernemer op dat moment worstelt.

Belangrijke details:

  • Datum: 12 oktober
  • Tijd: 9.00 uur – 11.00 uur
  • Locatie: Woldstee Works, Wolddijk 103a, Groningen
  • Investering: € 35 (inclusief BTW)

Als jij enthousiast bent om samen met ons te ontbijten en deze betekenisvolle reis te maken, meld je dan aan bij Saskia via e-mail (contact@saskiaintveld.nl) of telefonisch (06-26198674).

Wij kijken er enorm naar uit om jou op de 12e te ontmoeten! Samen gaan we op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, en wie weet welke symbolische schatten we onderweg zullen tegenkomen. Mis dit unieke evenement niet!