Healingsessie

Wat doe je tijdens healingsessie?

Dit is een veelgestelde vraag die ik krijg na publicatie van mijn aanbod om tegen een gereduceerd tarief van € 20 kennis te maken met een door mij gegeven healing. Deze vraag is een mooie aanleiding voor mij om even kort te beschrijven wat er precies gebeurt tijdens een sessie.

Op het afgesproken moment ontvang ik je bij mij thuis in een behaaglijke, lichte ruimte. We drinken een kopje thee of koffie en bespreken kort wat er op dit moment aan de orde is.

Je gaat op de comfortabele behandelbank liggen en sluit je ogen. Tijdens de sessie hoef je verder niets te zeggen of te doen. Ik hou je even bij de enkels of schouders vast, wat jij het prettigst vindt. Verder raak ik je tijdens de behandeling in principe niet aan. Nadat ik je enkels/schouders heb losgelaten scan ik met mijn handen eerst je lichaam. Ik ga na waar ik bijzonderheden of verstoringen voel.

Ik stel mij open voor de Universal Healing Energy en geef deze helende energie via mijn handen door aan jouw lichaam. Ik richt me dan op die delen van je lichaam waar ik onbalans voel. Verstorende energie in jouw systeem wordt afgevoerd en genezende energie wordt aan jouw energiesysteem ter beschikking gesteld. Jouw eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en wil ontvangen. 

Tijdens de behandeling kun je warmte, kou of tintelingen ervaren. Je kunt rillingen krijgen, er kunnen spiertrekkingen optreden. Het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal okay. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Hoe je het ervaart is voor een ieder verschillend. 

 Als ik voel dat ik de healing kan afronden pak ik weer even je enkels/schouders vast en mag je rustig bijkomen. De duur van een sessie verschilt maar is nooit langer dan 45 minuten.

 Wil jij wel eens een healing ervaren? Bel of mail me dan voor een afspraak!