Beeld

Beeld bijstellen

Bij een nieuwe fase hoort wellicht ook een nieuw beeld. Ik bekijk mijn logo en ben nog steeds blij met de vorm. De strakke omlijning van de twee letters als solide basis en de sierlijke bewegende letters binnenin. De kleuren zouden wel wat gedempter mogen. Ik bel Annette, de vormgeefster van het logo. Samen achter haar computer bekijken we wat er gebeurt als ze het logo de kleuren geeft die ik heb bedacht. Het resultaat is totaal anders dan verwacht.

Aan de hand van diverse kleurenstalen proberen we verschillende kleurcombinaties uit. En dan is daar ineens de juiste combinatie. En met toevoeging van een schaduweffect klopt het helemaal. De groene letters lijken er een beetje uit te huppelen. Het groen, de kleur van het hart, neemt nu het voortouw. Als ik nog een keer kijk lijkt het wel of het logo ‘geknipt en geplakt’ is en daarmee past het precies bij mijn nieuwe aanbod: collagegesprek, collage ontwikkeltraject en collageworkshops.

Erg leuk te ervaren hoe je door deskundige hulp in te roepen samen op een prettige manier iets kan creëren dat passend is.

Heel erg bedankt Annette van Kelckhoven, www.vankelckhoven.nl