Angst voor tandarts

Opeens aan het eind van de ochtend onverwacht een probleem met mijn gebit, niet fijn. Maar nog véél veel veel minder fijn vind ik een bezoek aan de tandarts! En daarin blijk ik niet de enige te zijn, zo’n kwart van de Nederlanders heeft angst voor de tandarts. Helaas kan ik met die wetenschap op dat moment weinig. 
‘Toevallig’ komt ’s middags een collega hypnotherapeut langs. Zij vraagt mij naar mijn meest vreselijkste ervaring bij de tandarts. Nou de beelden van die ervaring jaren geleden staan me nog helder voor de geest. Van die beelden en de bijbehorende gevoelens maakt ze gebruik als ze mij in hypnose heeft gebracht om mij te begeleiden bij het transformeren van de angst.
De volgende ochtend al vroeg bij de tandarts en wat denk je?
Relaxed en ontspannen in de stoel!
Dus mocht jij nog angst hebben voor de tandarts en daar van af willen weet dan dat er een mogelijkheid is om daar van af te komen en dat ik je daar bij helpen!